Specialisté na podlahy | SVĚT PODLAH

KVALITNÍ DŘEVĚNÁ PODLAHA? VSAĎTE NA KOLEKCI THE FAMILY.

KVALITNÍ DŘEVĚNÁ PODLAHA? VSAĎTE NA KOLEKCI THE FAMILY.

Dřevo je krásný přírodní materiál, který je tu s námi od nepaměti. Není proto divu, že i dřevěné podlahy jsou stále více žádané. Dokáží totiž do vaší domácnosti přinést vždy něco navíc.

Sázka na kvalitu se vyplácí

Na trhu dřevěných podlah dnes existují desítky výrobců a nepřeberné množství dekorů. Znamená to ale, že všechny z nich mají i dostatečné izolační vlastnosti, přirozený vzhled dřeva či kvalitní řemeslné provedení? Nikoliv.

Nechcete-li trávit dny a týdny porovnáváním jednotlivých možností a parametrů, vsaďte na prověřeného českého výrobce ESCO a exkluzivní kolekci ekologických dubových podlah the family. By Supellex.

Tradice, udržitelnost a maximální pohodlí

Příběh těchto podlah začíná kousek od Strakonic, kde se ve společnosti Esco rozhodli zúročit své letité zkušenosti s výrobou tradičních dubových podlah a všechny je společně se Supellex přenést do úchvatné privátní kolekce – the family. Zapomeňte tedy na sériovou výrobu a unylý všední vzhled. Dubové podlahy the family. jsou jiné, osobité a dávají si za cíl nejen maximální komfort v domácnosti, ale také podporu naší přírody a kvalitního řemesla.

Každý kousek podlahy totiž pochází z českých a slovenských lesů s garancí udržitelného hospodářství PEFC. A každý z nich také prošel rukou českých řemeslníků, kteří dělají svoji práci s láskou. Výsledkem jsou velmi osobité dekory s překrásnou kresbou dubového dřeva a nadstandardní zárukou 20 let.

A to rozhodně není vše

Třívrstvá konstrukce podlah zaručuje dlouholetou stabilitu, ošetřeny jsou tvrdým voskovým olejem OSMO pro snadnou údržbu a nabízí také možnost podlahového vytápění, které už jen dokreslí příjemnou a hřejivou atmosféru vašeho domova.

Chtějte od své dřevěné podlahy něco navíc i vy a získejte záruku vysoké evropské kvality. K dostání pouze ve Světě podlah – Supellex.

Kam dál?